Rijscholen in Capelle aan den IJssel

22 rijscholen gevonden in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een rijschool in Capelle aan den IJssel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Capelle aan den IJssel zoals Barendrecht, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noorden, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, of Stolwijk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Capelle aan den IJssel

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 22 rijscholen in Capelle aan den IJssel en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Capelle aan den IJssel doen het gemiddeld 16% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 41% slaagt voor het eerste rijexamen in Capelle aan den IJssel. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Capelle aan den IJssel gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Capelle aan den IJssel

Statistieken voor Capelle aan den IJssel

22

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Capelle aan den IJssel bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Capelle aan den IJssel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Capelle aan den IJssel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Capelle aan den IJssel?

  Er zijn 22 rijscholen in Capelle aan den IJssel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Capelle aan den IJssel?

  De beste rijschool van Capelle aan den IJssel is Autorijschool Meidoorn met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Capelle aan den IJssel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Capelle aan den IJssel is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Capelle aan den IJssel?

  Een rijles bij een rijschool in Capelle aan den IJssel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Capelle aan den IJssel volgen?

  Bij een van de 22 rijscholen in Capelle aan den IJssel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Capelle aan den IJssel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Capelle aan den IJssel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Capelle aan den IJssel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.