Rijscholen in Castenray

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Castenray of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Castenray, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Castenray werken ook in plaatsen als America, Blitterswijck, Castenray, Geysteren, Hegelsom, Heide, Horst, Leunen, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Swolgen, Tienray, Venray, Veulen, Wanssum, of Well

Hoogste kans van slagen in de buurt van Castenray

Wij hebben in Castenray geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Blitterswijck (1), Horst (3), Meerlo (1), Melderslo (1), Oostrum (2), Swolgen (1), en Venray (15) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Castenray waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Castenray heb je in Swolgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venray. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Venray op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Castenray. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Castenray

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Castenray zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: