Rijscholen in Coevorden

1 rijschool gevonden in Coevorden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Coevorden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Coevorden woont of in de buurt zoals in Anerveen, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Krim, Gramsbergen, Holsloot, Holtheme, Holthone, Stieltjeskanaal, of Wachtum, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Coevorden

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Coevorden ook een aantal rijscholen. In Coevorden (1), en Dalen (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Coevorden geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Dalen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 79%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Coevorden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dalen. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dalen op 79%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Coevorden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Coevorden
kaart rijscholen Coevorden

Statistieken voor Coevorden

1

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Coevorden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Coevorden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Coevorden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Coevorden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Coevorden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Coevorden?

  Er is 1 rijschool in Coevorden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Coevorden?

  De beste rijschool van Coevorden is Autorijschool Reinink met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Coevorden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Coevorden is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Coevorden?

  Een rijles bij een rijschool in Coevorden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Coevorden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Coevorden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Coevorden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Coevorden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Coevorden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Coevorden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.