rijschool Colijnsplaat

Rijlessen in Colijnsplaat volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Colijnsplaat

0 KM
12 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Colijnsplaat en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5993241,3.8500147

Rijles in Colijnsplaat volgen

kaart rijscholen Colijnsplaat

Ben je op zoek naar een rijschool in Colijnsplaat of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Colijnsplaat, Geersdijk, Kats, Kortgene, Wissenkerke, Wolphaartsdijk, of Zierikzee woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Colijnsplaat. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Colijnsplaat

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Colijnsplaat ook een aantal rijscholen. In Colijnsplaat (1), Kortgene (1), Wolphaartsdijk (1), en Zierikzee (6) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Colijnsplaat geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Wolphaartsdijk het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Colijnsplaat.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zierikzee. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zierikzee op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Colijnsplaat of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!