Rijscholen in Colmschate

1 rijschool gevonden in Colmschate

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Colmschate of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Colmschate, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Colmschate werken ook in plaatsen als Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Lettele, Schalkhaar, Steenenkamer, Twello, of Wilp

Slagingskans in Colmschate

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Colmschate ook een aantal rijscholen. In Bathmen (2), Colmschate (1), Deventer (27), Diepenveen (1), Gorssel (1), en Twello (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Colmschate geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Colmschate heb je in Bathmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Colmschate of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Colmschate
kaart rijscholen Colmschate

Statistieken voor Colmschate

1

rijscholen

44%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Colmschate

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Colmschate en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Colmschate en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Colmschate zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Colmschate

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Colmschate?

  Er is 1 rijschool in Colmschate waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Colmschate?

  De beste rijschool van Colmschate is Autorijschool Alfred van der Kaaij t.h.o.d.n. LesGo met een gemiddeld slagingspercentage van 44%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Colmschate?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Colmschate is 44%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Colmschate?

  Een rijles bij een rijschool in Colmschate kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Colmschate volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Colmschate kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Colmschate en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Colmschate rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Colmschate te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Colmschate heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.