Rijscholen in Cuijk

7 rijscholen gevonden in Cuijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Cuijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Cuijk woont of in de buurt zoals in Beers, Beugen, Cuijk, Gassel, Gennep, Groesbeek, Haps, Heumen, Katwijk, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Oeffelt, Ottersum, Overasselt, Plasmolen, Rijkevoort, Sint Agatha, Sint Hubert, of Vianen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Cuijk

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Cuijk en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Cuijk doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 53% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Cuijk dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Cuijk gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Cuijk

Statistieken voor Cuijk

7

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Cuijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Cuijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Cuijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Cuijk?

  Er zijn 7 rijscholen in Cuijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Cuijk?

  De beste rijschool van Cuijk is Autorijschool Leonard Vlasveld met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Cuijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Cuijk is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Cuijk?

  Een rijles bij een rijschool in Cuijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Cuijk volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Cuijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Cuijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Cuijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Cuijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Cuijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.