Rijscholen in Culemborg

10 rijscholen gevonden in Culemborg

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Culemborg of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Culemborg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Culemborg werken ook in plaatsen als 't Goy, Asch, Beusichem, Cothen, Culemborg, Everdingen, Hagestein, Ossenwaard, Ravenswaaij, Schalkwijk, Tull en 't Waal, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, of Zoelmond

Slagingskans in Culemborg

Hier tref je een overzicht van alle 10 rijscholen in Culemborg waaruit je kunt kiezen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 59% doen rijscholen in Culemborg het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Culemborg gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Culemborg

Statistieken voor Culemborg

10

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Culemborg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Culemborg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Culemborg?

  Er zijn 10 rijscholen in Culemborg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Culemborg?

  De beste rijschool van Culemborg is Autorijschool Amigo met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Culemborg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Culemborg is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Culemborg?

  Een rijles bij een rijschool in Culemborg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Culemborg volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Culemborg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Culemborg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Culemborg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Culemborg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Culemborg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.