Rijscholen in Dalen

2 rijscholen gevonden in Dalen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Dalen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Erm, Gees, Holsloot, Nieuw-Amsterdam, Nieuwlande Coevorden, Oosterhesselen, Stieltjeskanaal, Veenoord, Wachtum, Zandpol, of Zwinderen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Dalen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Dalen

Er zijn in Dalen 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 79%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Coevorden (1), Dalen (2), Nieuw-Amsterdam (1), Oosterhesselen (1), en Zandpol (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Dalen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Dalen heb je in Nieuw-Amsterdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dalen. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dalen op 79%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Dalen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dalen

Statistieken voor Dalen

2

rijscholen

79%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dalen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dalen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dalen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dalen?

  Er zijn 2 rijscholen in Dalen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dalen?

  De beste rijschool van Dalen is A. Kuik h/o V.O.C.E. Coevorden met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dalen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dalen is 79%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dalen?

  Een rijles bij een rijschool in Dalen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dalen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Dalen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dalen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dalen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dalen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dalen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.