Rijscholen in Dalfsen

3 rijscholen gevonden in Dalfsen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Dalfsen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Dalfsen zoals Dalfsen, Dalmsholte, Heino, Laag Zuthem, Lemelerveld, Vilsteren, of Zwolle dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Dalfsen

Er zijn in Dalfsen 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Dalfsen (3), Heino (2), Laag Zuthem (1), en Zwolle (34) een aantal rijscholen die rijlessen in Dalfsen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Dalfsen heb je in Laag Zuthem. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 62%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Dalfsen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Dalfsen
kaart rijscholen Dalfsen

Statistieken voor Dalfsen

3

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Dalfsen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Dalfsen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dalfsen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dalfsen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dalfsen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dalfsen?

  Er zijn 3 rijscholen in Dalfsen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dalfsen?

  De beste rijschool van Dalfsen is Auto-Motorrijschool Bekedam met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dalfsen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dalfsen is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dalfsen?

  Een rijles bij een rijschool in Dalfsen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dalfsen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Dalfsen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dalfsen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dalfsen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dalfsen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dalfsen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.