rijschool De Knipe

Rijlessen in De Knipe volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in De Knipe

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in De Knipe en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9685087,5.9674586

Rijles in De Knipe volgen

kaart rijscholen De Knipe

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in De Knipe of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bontebok, De Knipe, Gersloot, Gorredijk, Haskerdijken, Heerenveen, Jonkerslân, Katlijk, Langezwaag, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nieuwebrug, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Nijehaske, Oldeholtwolde, Oranjewoud, Oudehaske, Oudehorne, Oudeschoot, Rottum, Sintjohannesga, Terband, Terwispel, Tijnje, Tjalleberd, of Vegelinsoord woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit De Knipe. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van De Knipe

In De Knipe zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Gorredijk (3), Heerenveen (15), Katlijk (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), Oudeschoot (1), Rottum (1), en Tijnje (2) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van De Knipe heb je in Oudeschoot. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van De Knipe. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!