Rijscholen in De Lier

3 rijscholen gevonden in De Lier

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in De Lier of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in De Lier, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Lier werken ook in plaatsen als 's-Gravenzande, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rijswijk, Rozenburg, Schipluiden, Vlaardingen, of Wateringen

Slagingskans in De Lier

We hebben 3 rijscholen in De Lier voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 51%. Mocht er in De Lier geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in 's-Gravenzande (12), De Lier (3), Delft (23), Den Haag (235), Den Hoorn (1), Honselersdijk (3), Kwintsheul (3), Maassluis (14), Monster (3), Naaldwijk (6), Poeldijk (1), Rijswijk (36), Rozenburg (6), Schipluiden (1), Vlaardingen (24), en Wateringen (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in De Lier aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van De Lier heb je in Kwintsheul. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Haag. Daar zijn 235 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Haag op 45%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in De Lier. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen De Lier

Statistieken voor De Lier

3

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van De Lier en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in De Lier zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in De Lier

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in De Lier?

  Er zijn 3 rijscholen in De Lier waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van De Lier?

  De beste rijschool van De Lier is Rijschool Danielle met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in De Lier?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in De Lier is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in De Lier?

  Een rijles bij een rijschool in De Lier kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in De Lier volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in De Lier kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in De Lier en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in De Lier rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in De Lier te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in De Lier heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.