Top 10 rijscholen voor rijles in De Lier

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.9744488,4.2511633

Rijles in De Lier volgen

kaart rijscholen De Lier

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in De Lier of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in De Lier, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Lier werken ook in plaatsen als 's-Gravenzande, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rijswijk, Rozenburg, Schipluiden, Vlaardingen, of Wateringen

Slagingskans in De Lier

We hebben 3 rijscholen in De Lier voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 51%. Mocht er in De Lier geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in 's-Gravenzande (12), De Lier (3), Delft (23), Den Haag (235), Den Hoorn (1), Honselersdijk (3), Kwintsheul (3), Maassluis (14), Monster (3), Naaldwijk (6), Poeldijk (1), Rijswijk (36), Rozenburg (6), Schipluiden (1), Vlaardingen (24), en Wateringen (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in De Lier aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van De Lier heb je in Kwintsheul. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Haag. Daar zijn 235 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Haag op 45%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in De Lier. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!