rijschool De Meern

Rijlessen in De Meern volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in De Meern

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in De Meern en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0822001,5.01236

Rijles in De Meern volgen

kaart rijscholen De Meern

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in De Meern of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in De Meern, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Meern werken ook in plaatsen als Austerlitz, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, IJsselstein, Linschoten, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Oud-Zuilen, Utrecht, Vleuten, Woerden, of Zwanenburg

Slagingskans in De Meern

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 18 rijscholen in De Meern en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in De Meern doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 55% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 2% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in De Meern dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in De Meern gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!