Rijscholen in De Meern

18 rijscholen gevonden in De Meern

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in De Meern of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in De Meern, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Meern werken ook in plaatsen als Austerlitz, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, IJsselstein, Linschoten, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Oud-Zuilen, Utrecht, Vleuten, Woerden, of Zwanenburg

Slagingskans in De Meern

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 18 rijscholen in De Meern en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in De Meern doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 55% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 2% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in De Meern dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in De Meern gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen De Meern

Statistieken voor De Meern

18

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in De Meern bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in De Meern zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in De Meern

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in De Meern?

  Er zijn 18 rijscholen in De Meern waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van De Meern?

  De beste rijschool van De Meern is Autorijschool Mirza met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in De Meern?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in De Meern is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in De Meern?

  Een rijles bij een rijschool in De Meern kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in De Meern volgen?

  Bij een van de 18 rijscholen in De Meern kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in De Meern en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in De Meern rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in De Meern te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in De Meern heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.