Rijscholen in De Rijp

1 rijschool gevonden in De Rijp

Ben je op zoek naar een rijschool in De Rijp of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in De Rijp, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Rijp werken ook in plaatsen als Akersloot, De Rijp, De Woude, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Jisp, Krommenie, Markenbinnen, Middenbeemster, Noordbeemster, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oostknollendam, Schermerhorn, Spijkerboor, Starnmeer, Stompetoren, Ursem, West-Graftdijk, Westbeemster, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zuidoostbeemster, of Zuidschermer

Slagingskans in De Rijp

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van De Rijp ook een aantal rijscholen. In Akersloot (3), De Rijp (1), Grootschermer (1), Krommenie (8), Middenbeemster (1), Spijkerboor (1), Stompetoren (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), en Zuidoostbeemster (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in De Rijp geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Spijkerboor het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van De Rijp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Krommenie. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Krommenie op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in De Rijp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen De Rijp

Statistieken voor De Rijp

1

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van De Rijp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in De Rijp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in De Rijp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in De Rijp?

  Er is 1 rijschool in De Rijp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van De Rijp?

  De beste rijschool van De Rijp is Rijschool Ruud Smit met een gemiddeld slagingspercentage van 52%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in De Rijp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in De Rijp is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in De Rijp?

  Een rijles bij een rijschool in De Rijp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in De Rijp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in De Rijp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in De Rijp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in De Rijp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in De Rijp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in De Rijp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.