Top 10 rijscholen voor rijles in De Rijp

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.5563611,4.8468049

Rijles in De Rijp volgen

kaart rijscholen De Rijp

Ben je op zoek naar een rijschool in De Rijp of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in De Rijp, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit De Rijp werken ook in plaatsen als Akersloot, De Rijp, De Woude, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Jisp, Krommenie, Markenbinnen, Middenbeemster, Noordbeemster, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oostknollendam, Schermerhorn, Spijkerboor, Starnmeer, Stompetoren, Ursem, West-Graftdijk, Westbeemster, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zuidoostbeemster, of Zuidschermer

Slagingskans in De Rijp

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van De Rijp ook een aantal rijscholen. In Akersloot (3), De Rijp (1), Grootschermer (1), Krommenie (8), Middenbeemster (1), Spijkerboor (1), Stompetoren (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), en Zuidoostbeemster (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in De Rijp geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Spijkerboor het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van De Rijp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Krommenie. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Krommenie op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in De Rijp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!