Rijscholen in Deinum

1 rijschool gevonden in Deinum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Deinum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baaium, Baard, Bears, Berltsum, Bitgum, Bitgummole, Blessum, Boksum, Britsum, Deinum, Dronryp, Goutum, Hempens, Hilaard, Húns, IJpecolsga, Ingelum, Jellum, Jelsum, Jorwert, Koarnjum, Leeuwarden, Lekkum, Leons, Mantgum, Marsum, Menaam, Skingen, Slappeterp, Snakkerburen, Swichum, Teerns, Weidum, Winsum, Wirdum, Wytgaard, of Zweins woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Deinum. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Deinum

In Deinum is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Deinum (1), Dronryp (1), Goutum (1), Ingelum (1), Leeuwarden (44), Lekkum (2), Mantgum (1), Menaam (1), en Winsum (6) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Goutum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Deinum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Deinum
kaart rijscholen Deinum

Statistieken voor Deinum

1

rijscholen

39%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Deinum

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Deinum en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Deinum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Deinum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Deinum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Deinum?

  Er is 1 rijschool in Deinum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Deinum?

  De beste rijschool van Deinum is Rijschool Eppie Meetsma met een gemiddeld slagingspercentage van 39%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Deinum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Deinum is 39%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Deinum?

  Een rijles bij een rijschool in Deinum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Deinum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Deinum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Deinum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Deinum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Deinum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Deinum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.