Rijscholen in Delft

23 rijscholen gevonden in Delft

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Delft of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Delft woont of in de buurt zoals in Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Kwintsheul, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Voorburg, of Wateringen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Delft

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 23 rijscholen in Delft en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage in Delft ligt met 51% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Delft gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Delft
kaart rijscholen Delft

Statistieken voor Delft

23

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Delft

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Delft en omgeving

alle rijscholen in Delft bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Delft zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Delft

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Delft?

  Er zijn 23 rijscholen in Delft waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Delft?

  De beste rijschool van Delft is Rijschool Kaan met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Delft?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Delft is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Delft?

  Een rijles bij een rijschool in Delft kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Delft volgen?

  Bij een van de 23 rijscholen in Delft kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Delft en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Delft rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Delft te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Delft heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.