Rijscholen in Den Bommel

1 rijschool gevonden in Den Bommel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Den Bommel of omgeving! Woon je niet in Den Bommel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Den Bommel werken ook in plaatsen als Achthuizen, Den Bommel, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Stad aan 't Haringvliet, of Zuid-Beijerland

Slagingskans in Den Bommel

In Den Bommel is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Den Bommel (1), Nieuwe-Tonge (2), Ooltgensplaat (1), Oude-Tonge (2), en Zuid-Beijerland (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Den Bommel heb je in Oude-Tonge. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oude-Tonge. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oude-Tonge op 75%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Den Bommel of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Den Bommel

Statistieken voor Den Bommel

1

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Den Bommel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Den Bommel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Den Bommel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Den Bommel?

  Er is 1 rijschool in Den Bommel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Den Bommel?

  De beste rijschool van Den Bommel is Autorijschool Knetemann met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Den Bommel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Den Bommel is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Den Bommel?

  Een rijles bij een rijschool in Den Bommel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Den Bommel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Den Bommel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Den Bommel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Den Bommel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Den Bommel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Den Bommel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.