Rijscholen in Deventer

27 rijscholen gevonden in Deventer

Deventer heeft maar liefst 27 rijscholen waar je kunt starten met het volgen van rijlessen! Het slagingspercentage van de rijscholen in Deventer is gemiddeld 56%, dat bijna gelijk is aan het landelijk gemiddelde van 57 procent dat slaagt voor het rijexamen.

Deventer
Dankzij de meest professionele instructeurs in deze mooie stad in het oosten van Nederland, zal jij je rijvaardigheden naar het hoogste niveau brengen. Hierdoor is het behalen van je rijbewijs een fluitje van een cent! Of je nu een beginner bent die net begint aan je rijavontuur, of een ervaren bestuurder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, Deventer heeft alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd en veilig achter het stuur te stappen. Met hun deskundige instructeurs en moderne lesvoertuigen zorgen deze rijscholen ervoor dat je op een gestructureerde en effectieve manier leert autorijden. Of je nu lessen wilt volgen voor een regulier rijbewijs, een motorrijbewijs of een vrachtwagenrijbewijs, in Deventer vind je ongetwijfeld een rijschool die aan al jouw behoeften voldoet. Terwijl je door de straten van Deventer manoeuvreert, zul je merken dat de stad een perfecte omgeving biedt om je rijvaardigheden te ontwikkelen. Met diverse wegen, rotondes en verkeerssituaties kun je hier ervaring opdoen in uiteenlopende verkeersomstandigheden. Bovendien zijn er in de omgeving van Deventer talloze prachtige landelijke wegen, waar je kunt genieten van schilderachtige uitzichten terwijl je je rijvaardigheden verbetert.

Je kunt via ons direct een proefles aanvragen zodat je goed weet of de rijschool en rijinstructeur goed bij je passen. Ons advies is ook altijd om te kijken of er een klik is aangezien je heel wat tijd met elkaar doorbrengt voordat je je rijbewijs krijgt. Tussen de 27 rijscholen in Deventer is er zeker weten één die voor jou geschikt is!

kaart rijscholen Deventer
kaart rijscholen Deventer

Statistieken voor Deventer

27

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Deventer

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Deventer en omgeving

alle rijscholen in Deventer bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Deventer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Deventer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Deventer?

  Er zijn 27 rijscholen in Deventer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Deventer?

  De beste rijschool van Deventer is Safe-Driving met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Deventer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Deventer is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Deventer?

  Een rijles bij een rijschool in Deventer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Deventer volgen?

  Bij een van de 27 rijscholen in Deventer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Deventer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Deventer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Deventer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Deventer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.