Rijscholen in Didam

7 rijscholen gevonden in Didam

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Didam of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aerdt, Angerlo, Babberich, Barneveld, Beek, Didam, Doesburg, Duiven, Giesbeek, Groessen, Herwen, Kilder, Loerbeek, Wehl, of Zevenaar woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Didam. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Didam

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Didam en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt in Didam iets meer kans van slagen (61%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Didam een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Didam

Statistieken voor Didam

7

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Didam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Didam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Didam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Didam?

  Er zijn 7 rijscholen in Didam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Didam?

  De beste rijschool van Didam is Autorijschool Eppie met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Didam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Didam is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Didam?

  Een rijles bij een rijschool in Didam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Didam volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Didam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Didam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Didam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Didam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Didam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.