Rijscholen in Diemen

7 rijscholen gevonden in Diemen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Diemen of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Diemen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Diemen werken ook in plaatsen als Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Bovenkarspel, Diemen, Duivendrecht, Hensbroek, Leimuiden, Meerkerk, Muiden, Ouderkerk aan de Amstel, Schoorl, Stompetoren, Uithoorn, of Weesp

Slagingskans in Diemen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Diemen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt 8% meer kans van slagen bij een rijschool in Diemen (65%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Diemen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Diemen

Statistieken voor Diemen

7

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Diemen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Diemen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Diemen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Diemen?

  Er zijn 7 rijscholen in Diemen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Diemen?

  De beste rijschool van Diemen is Motorrijschool Versnel met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Diemen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Diemen is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Diemen?

  Een rijles bij een rijschool in Diemen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Diemen volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Diemen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Diemen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Diemen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Diemen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Diemen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.