Rijscholen in Diepenveen

1 rijschool gevonden in Diepenveen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Diepenveen of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Broekland, Deventer, Diepenveen, Nijbroek, Oene, Olst, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Vaassen, Veessen, Welsum, of Wesepe woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Diepenveen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Diepenveen

In Diepenveen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Deventer (27), Diepenveen (1), Olst (2), Terwolde (1), Twello (2), en Vaassen (5) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Vaassen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Diepenveen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Diepenveen

Statistieken voor Diepenveen

1

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Diepenveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Diepenveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Diepenveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Diepenveen?

  Er is 1 rijschool in Diepenveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Diepenveen?

  De beste rijschool van Diepenveen is Benjamin met een gemiddeld slagingspercentage van 41%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Diepenveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Diepenveen is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Diepenveen?

  Een rijles bij een rijschool in Diepenveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Diepenveen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Diepenveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Diepenveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Diepenveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Diepenveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Diepenveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.