Rijscholen in Diessen

2 rijscholen gevonden in Diessen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Diessen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Diessen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Diessen werken ook in plaatsen als Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst, Hilvarenbeek, Lage Mierde, Moergestel, of Oost- West- en Middelbeers

Slagingskans in Diessen

Er zijn in Diessen 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 73%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Biest-Houtakker (1), Diessen (2), Hilvarenbeek (2), Moergestel (3), en Oost- West- en Middelbeers (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Diessen aanbieden.

In Biest-Houtakker ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Diessen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oost- West- en Middelbeers. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oost- West- en Middelbeers op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Diessen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Diessen

Statistieken voor Diessen

2

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Diessen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Diessen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Diessen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Diessen?

  Er zijn 2 rijscholen in Diessen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Diessen?

  De beste rijschool van Diessen is Rijschool VLNR met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Diessen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Diessen is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Diessen?

  Een rijles bij een rijschool in Diessen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Diessen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Diessen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Diessen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Diessen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Diessen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Diessen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.