Rijscholen in Dinteloord

2 rijscholen gevonden in Dinteloord

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Dinteloord of omgeving! Woon je in de buurt van Dinteloord zoals Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Ooltgensplaat, Oud Gastel, Oudemolen, Stampersgat, Steenbergen, of Willemstad dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Dinteloord

We hebben 2 rijscholen in Dinteloord voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in Dinteloord geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Dinteloord (2), Fijnaart (1), Ooltgensplaat (1), Oud Gastel (3), en Steenbergen (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Dinteloord aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Dinteloord heb je in Steenbergen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenbergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenbergen op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Dinteloord. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dinteloord
kaart rijscholen Dinteloord

Statistieken voor Dinteloord

2

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Dinteloord

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Dinteloord en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dinteloord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dinteloord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dinteloord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dinteloord?

  Er zijn 2 rijscholen in Dinteloord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dinteloord?

  De beste rijschool van Dinteloord is Verkeersschool DRE met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dinteloord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dinteloord is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dinteloord?

  Een rijles bij een rijschool in Dinteloord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dinteloord volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Dinteloord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dinteloord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dinteloord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dinteloord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dinteloord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.