Rijscholen in Dinxperlo

3 rijscholen gevonden in Dinxperlo

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Dinxperlo of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Breedenbroek, De Heurne, Dinxperlo, Gendringen, Megchelen, Sinderen, Ulft, of Voorst woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Dinxperlo. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Dinxperlo

Er zijn in Dinxperlo 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Dinxperlo (3), Gendringen (1), Ulft (2), en Voorst (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Dinxperlo aanbieden.

In Dinxperlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Dinxperlo.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dinxperlo. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dinxperlo op 75%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Dinxperlo. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dinxperlo

Statistieken voor Dinxperlo

3

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dinxperlo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dinxperlo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dinxperlo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dinxperlo?

  Er zijn 3 rijscholen in Dinxperlo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dinxperlo?

  De beste rijschool van Dinxperlo is Autorijschool Robert te Grotenhuis met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dinxperlo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dinxperlo is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dinxperlo?

  Een rijles bij een rijschool in Dinxperlo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dinxperlo volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Dinxperlo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dinxperlo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dinxperlo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dinxperlo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dinxperlo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.