Rijscholen in Doesburg

6 rijscholen gevonden in Doesburg

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Doesburg of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Doesburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Doesburg werken ook in plaatsen als Angerlo, Barneveld, Bronkhorst, De Steeg, Didam, Dieren, Doesburg, Drempt, Ellecom, Giesbeek, Hoog-Keppel, Hummelo, Laag-Keppel, Leuvenheim, Olburgen, Rha, Rheden, Spankeren, Steenderen, Toldijk, Wehl, of Zevenaar

Slagingskans in Doesburg

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Doesburg waaruit je kunt kiezen.

Je hebt in Doesburg iets meer kans van slagen (59%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Doesburg gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Doesburg
kaart rijscholen Doesburg

Statistieken voor Doesburg

6

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Doesburg

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Doesburg en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Doesburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Doesburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Doesburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Doesburg?

  Er zijn 6 rijscholen in Doesburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Doesburg?

  De beste rijschool van Doesburg is Autorijschool Ayan met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Doesburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Doesburg is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Doesburg?

  Een rijles bij een rijschool in Doesburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Doesburg volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Doesburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Doesburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Doesburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Doesburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Doesburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.