rijschool Dongjum

Rijlessen in Dongjum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Dongjum

0 KM
9 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Dongjum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.2084093,5.5431818

Rijles in Dongjum volgen

kaart rijscholen Dongjum

Ben je op zoek naar een rijschool in Dongjum of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Dongjum woont of in de buurt zoals in Achlum, Baaium, Berltsum, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Klooster-Lidlum, Menaam, Midlum, Minnertsga, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Skingen, Slappeterp, Tzum, Tzummarum, Westhoek, Wier, Wijnaldum, Wjelsryp, of Zweins, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Dongjum

Omdat er in Dongjum geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Dronryp (1), Franeker (5), Harlingen (6), Menaam (1), Midlum (2), en Minnertsga (1) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Dongjum voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Dronryp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Harlingen. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Harlingen op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Dongjum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!