rijschool Dordrecht

Rijlessen in Dordrecht volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Dordrecht

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Dordrecht en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.811791,4.666947

Rijles in Dordrecht volgen

kaart rijscholen Dordrecht

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Dordrecht of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Dordrecht zoals 's-Gravendeel, Alblasserdam, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas, Papendrecht, Puttershoek, Ridderkerk, Sliedrecht, Wijngaarden, of Zwijndrecht dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Dordrecht

Dordrecht heeft in totaal 50 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Dordrecht ligt met 50% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Dordrecht gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!