Rijscholen in Dreischor

1 rijschool gevonden in Dreischor

Ben je op zoek naar een rijschool in Dreischor of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Dreischor zoals Brouwershaven, Dreischor, Herkingen, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Oosterland, Ouwerkerk, Sirjansland, Zierikzee, of Zonnemaire dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Dreischor

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Dreischor ook een aantal rijscholen. In Dreischor (1), Herkingen (2), en Zierikzee (6) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Dreischor geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Dreischor heb je in Zierikzee. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zierikzee. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zierikzee op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Dreischor of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dreischor
kaart rijscholen Dreischor

Statistieken voor Dreischor

1

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Dreischor

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Dreischor en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dreischor en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dreischor zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dreischor

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dreischor?

  Er is 1 rijschool in Dreischor waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dreischor?

  De beste rijschool van Dreischor is Verkeersschool De Bogerd met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dreischor?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dreischor is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dreischor?

  Een rijles bij een rijschool in Dreischor kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dreischor volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Dreischor kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dreischor en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dreischor rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dreischor te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dreischor heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.