Rijscholen in Drunen

3 rijscholen gevonden in Drunen

Ben je op zoek naar een rijschool in Drunen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in De Moer, Dongen, Drunen, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Loon op Zand, Riel, Rijen, Rijsbergen, Tilburg, of Vlijmen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Drunen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Drunen

Er zijn in Drunen 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Dongen (10), Drunen (3), Gilze (2), Goirle (8), Hilvarenbeek (2), Loon op Zand (2), Riel (1), Rijen (2), Rijsbergen (4), Tilburg (84), en Vlijmen (9) een aantal rijscholen die rijlessen in Drunen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Drunen heb je in Riel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 93%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tilburg. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tilburg op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Drunen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Drunen

Statistieken voor Drunen

3

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Drunen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Drunen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Drunen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Drunen?

  Er zijn 3 rijscholen in Drunen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Drunen?

  De beste rijschool van Drunen is Bax Opleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Drunen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Drunen is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Drunen?

  Een rijles bij een rijschool in Drunen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Drunen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Drunen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Drunen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Drunen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Drunen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Drunen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.