Rijscholen in Eastermar

1 rijschool gevonden in Eastermar

Ben je op zoek naar een rijschool in Eastermar of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Eastermar woont of in de buurt zoals in Boelenslaan, Burgum, De Tike, Drachten, Drachtstercompagnie, Drogeham, Eastermar, Feanwâlden, Garyp, Harkema, Houtigehage, Jistrum, Kootstertille, Nijega, Noardburgum, Opeinde, Oudega, Rottevalle, Sumar, Surhuisterveen, Twijzel, of Twijzelerheide, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Eastermar

We hebben in Eastermar maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Eastermar kunnen kijken, zoals in Boelenslaan (1), Burgum (5), Drachten (19), Eastermar (1), Feanwâlden (1), Harkema (1), Noardburgum (2), Oudega (2), Rottevalle (1), Surhuisterveen (5), en Twijzelerheide (1).

Zo ligt in Boelenslaan het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Eastermar.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Drachten. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Drachten op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Eastermar of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Eastermar
kaart rijscholen Eastermar

Statistieken voor Eastermar

1

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Eastermar

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Eastermar en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eastermar en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eastermar zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eastermar

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eastermar?

  Er is 1 rijschool in Eastermar waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eastermar?

  De beste rijschool van Eastermar is Rijschool Bert de Vries met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eastermar?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eastermar is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eastermar?

  Een rijles bij een rijschool in Eastermar kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eastermar volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Eastermar kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eastermar en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eastermar rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eastermar te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eastermar heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.