Rijscholen in Echt

3 rijscholen gevonden in Echt

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Echt of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Echt, Holtum, Koningsbosch, Linne, Maasbracht, Maria Hoop, Montfort, Nieuwstadt, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint Joost, Stevensweert, Susteren, Thorn, of Wessem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Echt. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Echt

We hebben 3 rijscholen in Echt voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Echt geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Echt (3), Linne (2), Maasbracht (2), Nieuwstadt (1), Susteren (6), Thorn (2), en Wessem (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Echt aanbieden.

In Wessem ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Echt.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Susteren. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Susteren op 75%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Echt. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Echt
kaart rijscholen Echt

Statistieken voor Echt

3

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Echt

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Echt en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Echt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Echt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Echt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Echt?

  Er zijn 3 rijscholen in Echt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Echt?

  De beste rijschool van Echt is Transflexion met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Echt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Echt is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Echt?

  Een rijles bij een rijschool in Echt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Echt volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Echt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Echt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Echt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Echt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Echt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.