Rijscholen in Eck en Wiel

1 rijschool gevonden in Eck en Wiel

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Eck en Wiel of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Eck en Wiel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Eck en Wiel werken ook in plaatsen als Amerongen, Echteld, Eck en Wiel, Elst, Ingen, Leersum, Lienden, Maurik, Ommeren, Rhenen, Rijswijk, Tiel, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, of Zoelen

Slagingskans in Eck en Wiel

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Eck en Wiel ook een aantal rijscholen. In Eck en Wiel (1), Elst (10), Leersum (3), Lienden (4), Maurik (1), Rhenen (3), Rijswijk (36), Tiel (23), Veenendaal (16), en Wijk bij Duurstede (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Eck en Wiel geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Maurik uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Eck en Wiel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Eck en Wiel
kaart rijscholen Eck en Wiel

Statistieken voor Eck en Wiel

1

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Eck en Wiel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Eck en Wiel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eck en Wiel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eck en Wiel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eck en Wiel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eck en Wiel?

  Er is 1 rijschool in Eck en Wiel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eck en Wiel?

  De beste rijschool van Eck en Wiel is E. Fransen met een gemiddeld slagingspercentage van 51%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eck en Wiel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eck en Wiel is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eck en Wiel?

  Een rijles bij een rijschool in Eck en Wiel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eck en Wiel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Eck en Wiel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eck en Wiel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eck en Wiel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eck en Wiel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eck en Wiel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.