rijschool Edam

Rijlessen in Edam volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Edam

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Edam en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.5126367,5.0491819

Rijles in Edam volgen

kaart rijscholen Edam

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Edam of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Edam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Edam werken ook in plaatsen als Edam, Hobrede, Katwoude, Kwadijk, Marken, Middelie, Monnickendam, Oosthuizen, Purmer, Purmerend, Volendam, Warder, of Zuidoostbeemster

Slagingskans in Edam

Er zijn in Edam 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 56%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Edam (2), Middelie (1), Monnickendam (3), Oosthuizen (1), Purmerend (43), Volendam (4), en Zuidoostbeemster (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Edam aanbieden.

In Oosthuizen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 70%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Edam.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Purmerend. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Purmerend op 53%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Edam. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!