Top 10 rijscholen voor rijles in Ede

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0431065,5.6682725

Rijles in Ede volgen

kaart rijscholen Ede

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Ede of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Ede, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ede werken ook in plaatsen als Bennekom, De Klomp, Ede, Ederveen, Lunteren, Veenendaal, Wageningen, of Zoelen

Slagingskans in Ede

Ede heeft in totaal 30 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen.

Je hebt in Ede iets meer kans van slagen (61%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Ede een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!