Rijscholen in Eefde

3 rijscholen gevonden in Eefde

Ben je op zoek naar een rijschool in Eefde of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Eefde woont of in de buurt zoals in Almen, Deventer, Eefde, Empe, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Tonden, Vierakker, Voorst, Warnsveld, of Zutphen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Eefde

In Eefde hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 69% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Deventer (27), Eefde (3), Empe (1), Gorssel (1), Vierakker (1), Voorst (1), Warnsveld (2), en Zutphen (12) rijscholen gevonden die in Eefde rijlessen verzorgen.

In Empe ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Eefde.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Eefde. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Eefde

Statistieken voor Eefde

3

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eefde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eefde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eefde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eefde?

  Er zijn 3 rijscholen in Eefde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eefde?

  De beste rijschool van Eefde is Rijschool René Lansink met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eefde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eefde is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eefde?

  Een rijles bij een rijschool in Eefde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eefde volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Eefde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eefde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eefde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eefde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eefde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.