Rijscholen in Eemnes

4 rijscholen gevonden in Eemnes

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Eemnes of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baarn, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, of Soest woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Eemnes. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Eemnes

Er zijn in Eemnes 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Baarn (9), Blaricum (3), Bunschoten-Spakenburg (4), Bussum (5), Eemdijk (2), Eemnes (4), Hilversum (34), Huizen (15), Laren (2), Naarden (2), en Soest (11) een aantal rijscholen die rijlessen in Eemnes aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Eemnes kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Eemnes uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hilversum. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hilversum op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Eemnes. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Eemnes

Statistieken voor Eemnes

4

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eemnes en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eemnes zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eemnes

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eemnes?

  Er zijn 4 rijscholen in Eemnes waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eemnes?

  De beste rijschool van Eemnes is Steenman rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eemnes?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eemnes is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eemnes?

  Een rijles bij een rijschool in Eemnes kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eemnes volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Eemnes kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eemnes en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eemnes rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eemnes te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eemnes heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.