Rijscholen in Egmond aan Zee

1 rijschool gevonden in Egmond aan Zee

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Egmond aan Zee of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Egmond aan Zee zoals Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Castricum, Egmond aan Den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Heiloo, of Limmen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Egmond aan Zee

In Egmond aan Zee is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Alkmaar (30), Bergen (3), Castricum (7), Egmond aan Den Hoef (1), Egmond aan Zee (1), Heiloo (3), en Limmen (3) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Egmond aan Zee heb je in Limmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Egmond aan Zee of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Egmond aan Zee
kaart rijscholen Egmond aan Zee

Statistieken voor Egmond aan Zee

1

rijscholen

30%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Egmond aan Zee

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Egmond aan Zee en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Egmond aan Zee en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Egmond aan Zee zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Egmond aan Zee

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Egmond aan Zee?

  Er is 1 rijschool in Egmond aan Zee waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Egmond aan Zee?

  De beste rijschool van Egmond aan Zee is Rijschool My Way met een gemiddeld slagingspercentage van 30%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Egmond aan Zee?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Egmond aan Zee is 30%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Egmond aan Zee?

  Een rijles bij een rijschool in Egmond aan Zee kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Egmond aan Zee volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Egmond aan Zee kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Egmond aan Zee en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Egmond aan Zee rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Egmond aan Zee te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Egmond aan Zee heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.