Rijscholen in Elst

10 rijscholen gevonden in Elst

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Elst of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Elst zoals Amerongen, Bennekom, Eck en Wiel, Elst, Ingen, Kesteren, Leersum, Lienden, Maurik, Ommeren, Overberg, Rhenen, of Veenendaal dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Elst

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 10 rijscholen in Elst en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Elst doen het gemiddeld 6% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 51% slaagt voor het eerste rijexamen in Elst. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Elst gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Elst
kaart rijscholen Elst

Statistieken voor Elst

10

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Elst

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Elst en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Elst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Elst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Elst?

  Er zijn 10 rijscholen in Elst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Elst?

  De beste rijschool van Elst is Rijschool Westeraam met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Elst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Elst is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Elst?

  Een rijles bij een rijschool in Elst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Elst volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Elst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Elst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Elst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Elst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Elst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.