Rijscholen in Empe

1 rijschool gevonden in Empe

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Empe of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Empe, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Empe werken ook in plaatsen als Brummen, Eefde, Empe, Gorssel, Hall, Klarenbeek, Tonden, Voorst, Warnsveld, Wilp, of Zutphen

Slagingskans in Empe

In Empe is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Brummen (6), Eefde (3), Empe (1), Gorssel (1), Voorst (1), Warnsveld (2), en Zutphen (12) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Empe het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Empe.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zutphen. Daar zijn 12 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zutphen op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Empe of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Empe

Statistieken voor Empe

1

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Empe en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Empe zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Empe

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Empe?

  Er is 1 rijschool in Empe waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Empe?

  De beste rijschool van Empe is Autorijschool Harmen met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Empe?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Empe is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Empe?

  Een rijles bij een rijschool in Empe kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Empe volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Empe kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Empe en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Empe rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Empe te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Empe heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.