rijschool Ewijk

Rijlessen in Ewijk volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Ewijk

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Ewijk en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.869987,5.7374579

Rijles in Ewijk volgen

kaart rijscholen Ewijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Ewijk of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Ewijk zoals Afferden, Andelst, Bergharen, Beuningen, Deest, Dodewaard, Ewijk, Hemmen, Hernen, Herveld, Homoet, Leur, Nijmegen, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg, Weurt, Wijchen, Winssen, of Zetten dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ewijk

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Ewijk ook een aantal rijscholen. In Afferden (1), Andelst (1), Beuningen (7), Dodewaard (2), Ewijk (1), Hemmen (1), Herveld (1), Nijmegen (45), Oosterhout (22), Weurt (2), Wijchen (11), en Zetten (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Ewijk geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ewijk heb je in Zetten. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ewijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!