Rijscholen in Eygelshoven

Top 10 rijscholen voor rijles in Eygelshoven

Rijles volgen in Eygelshoven? Wij hebben alle rijscholen in Eygelshoven en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.8920268,6.0591374

Rijles in Eygelshoven volgen

kaart rijscholen Eygelshoven

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Eygelshoven of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Eygelshoven, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Eygelshoven werken ook in plaatsen als Brunssum, Eygelshoven, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, of Landgraaf

Slagingskans in Eygelshoven

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Eygelshoven ook een aantal rijscholen. In Brunssum (6), Eygelshoven (1), Heerlen (25), Hoensbroek (4), Kerkrade (14), en Landgraaf (17) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Eygelshoven geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Landgraaf uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Eygelshoven of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!