Rijscholen in Eygelshoven

1 rijschool gevonden in Eygelshoven

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Eygelshoven of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Eygelshoven, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Eygelshoven werken ook in plaatsen als Brunssum, Eygelshoven, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, of Landgraaf

Slagingskans in Eygelshoven

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Eygelshoven ook een aantal rijscholen. In Brunssum (6), Eygelshoven (1), Heerlen (25), Hoensbroek (4), Kerkrade (14), en Landgraaf (17) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Eygelshoven geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Landgraaf uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Eygelshoven of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Eygelshoven

Statistieken voor Eygelshoven

1

rijscholen

44%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eygelshoven en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eygelshoven zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eygelshoven

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eygelshoven?

  Er is 1 rijschool in Eygelshoven waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eygelshoven?

  De beste rijschool van Eygelshoven is Rijschool Mingers met een gemiddeld slagingspercentage van 44%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eygelshoven?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eygelshoven is 44%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eygelshoven?

  Een rijles bij een rijschool in Eygelshoven kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eygelshoven volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Eygelshoven kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eygelshoven en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eygelshoven rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eygelshoven te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eygelshoven heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.