Rijscholen in Ferwert

1 rijschool gevonden in Ferwert

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ferwert of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alde Leie, Blije, Brantgum, Burdaard, Ferwert, Foudgum, Ginnum, Hallum, Hegebeintum, Hijum, Holwerd, Jannum, Jislum, Lichtaard, Marrum, Reitsum, Waaxens, of Wânswert woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Ferwert. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Ferwert

We hebben in Ferwert maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ferwert kunnen kijken, zoals in Ferwert (1), en Hallum (3).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Hallum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hallum. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hallum op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ferwert of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ferwert
kaart rijscholen Ferwert

Statistieken voor Ferwert

1

rijscholen

30%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Ferwert

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Ferwert en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ferwert en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ferwert zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ferwert

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ferwert?

  Er is 1 rijschool in Ferwert waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ferwert?

  De beste rijschool van Ferwert is Verkeersschool Jan Steenstra met een gemiddeld slagingspercentage van 30%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ferwert?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ferwert is 30%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ferwert?

  Een rijles bij een rijschool in Ferwert kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ferwert volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ferwert kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ferwert en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ferwert rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ferwert te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ferwert heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.