Rijscholen in Fijnaart

1 rijschool gevonden in Fijnaart

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Fijnaart of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Fijnaart zoals Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Klundert, Made, Moerdijk, Noordhoek, Oud Gastel, Oudemolen, Oudenbosch, Stampersgat, Standdaarbuiten, Steenbergen, of Willemstad dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Fijnaart

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Fijnaart ook een aantal rijscholen. In Dinteloord (2), Fijnaart (1), Klundert (1), Made (2), Moerdijk (1), Oud Gastel (3), Standdaarbuiten (1), en Steenbergen (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Fijnaart geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Standdaarbuiten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenbergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenbergen op 68%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Fijnaart of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Fijnaart
kaart rijscholen Fijnaart

Statistieken voor Fijnaart

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Fijnaart

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Fijnaart en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Fijnaart en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Fijnaart zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Fijnaart

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Fijnaart?

  Er is 1 rijschool in Fijnaart waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Fijnaart?

  De beste rijschool van Fijnaart is Rijschool Peek met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Fijnaart?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Fijnaart is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Fijnaart?

  Een rijles bij een rijschool in Fijnaart kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Fijnaart volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Fijnaart kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Fijnaart en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Fijnaart rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Fijnaart te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Fijnaart heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.