rijschool Fleringen

Rijlessen in Fleringen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Fleringen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Fleringen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.3806059,6.8048226

Rijles in Fleringen volgen

kaart rijscholen Fleringen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Fleringen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Fleringen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Fleringen werken ook in plaatsen als Agelo, Albergen, Almelo, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hertme, Hezingen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Nutter, Ootmarsum, Reutum, Saasveld, Tubbergen, Vasse, of Weerselo

Hoogste kans van slagen in de buurt van Fleringen

In Fleringen zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Albergen (1), Almelo (22), Geesteren (2), Haarle (3), Harbrinkhoek (1), Reutum (1), Vasse (1), en Weerselo (1) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Fleringen heb je in Reutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Fleringen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!