Rijscholen in Fluitenberg

1 rijschool gevonden in Fluitenberg

Ben je op zoek naar een rijschool in Fluitenberg of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Fluitenberg zoals Alteveer, Echten, Eursinge, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Ruinen, Stuifzand, Tiendeveen, of Zuidwolde dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Fluitenberg

In Fluitenberg is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Fluitenberg (1), Hollandscheveld (1), Hoogeveen (17), Nieuweroord (1), en Zuidwolde (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Fluitenberg uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoogeveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoogeveen op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Fluitenberg of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Fluitenberg

Statistieken voor Fluitenberg

1

rijscholen

78%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Fluitenberg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Fluitenberg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Fluitenberg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Fluitenberg?

  Er is 1 rijschool in Fluitenberg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Fluitenberg?

  De beste rijschool van Fluitenberg is Algemene rijopleiding Piet Gons t.h.o.d.n. Anwb rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Fluitenberg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Fluitenberg is 78%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Fluitenberg?

  Een rijles bij een rijschool in Fluitenberg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Fluitenberg volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Fluitenberg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Fluitenberg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Fluitenberg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Fluitenberg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Fluitenberg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.