rijschool Franeker

Rijlessen in Franeker volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Franeker

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Franeker en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1855183,5.5381637

Rijles in Franeker volgen

kaart rijscholen Franeker

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Franeker of omgeving! Woon je niet in Franeker, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Franeker werken ook in plaatsen als Achlum, Arum, Baaium, Berltsum, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Klooster-Lidlum, K├╗baard, Lollum, Midlum, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Skingen, Slappeterp, Spannum, Tzum, Tzummarum, Wijnaldum, Winsum, Wjelsryp, of Zweins

Slagingskans in Franeker

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 5 rijscholen in Franeker en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld doen rijscholen het in Franeker iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. Hier ligt het slagingspercentage gemiddeld 3% lager.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Franeker gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!