Rijscholen in Frederiksoord

1 rijschool gevonden in Frederiksoord

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Frederiksoord of omgeving! Of je nou in Frederiksoord woont of in de buurt zoals in Baars, Boijl, Boschoord, Darp, De Bult, De Pol, Doldersum, Eesveen, Frederiksoord, Havelterberg, Kallenkote, Nijensleek, Noordwolde, Onna, Oosterstreek, Steenwijk, Steggerda, Tuk, Vinkega, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wilhelminaoord, of Zandhuizen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Frederiksoord

In Frederiksoord is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Frederiksoord (1), Steenwijk (5), en Tuk (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Frederiksoord heb je in Steenwijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenwijk. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenwijk op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Frederiksoord of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Frederiksoord
kaart rijscholen Frederiksoord

Statistieken voor Frederiksoord

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Frederiksoord

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Frederiksoord en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Frederiksoord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Frederiksoord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Frederiksoord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Frederiksoord?

  Er is 1 rijschool in Frederiksoord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Frederiksoord?

  De beste rijschool van Frederiksoord is Motor- en Autorijschool M.J. Augustijn met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Frederiksoord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Frederiksoord is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Frederiksoord?

  Een rijles bij een rijschool in Frederiksoord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Frederiksoord volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Frederiksoord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Frederiksoord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Frederiksoord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Frederiksoord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Frederiksoord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.