Rijscholen in Gaanderen

1 rijschool gevonden in Gaanderen

Ben je op zoek naar een rijschool in Gaanderen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Gaanderen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Gaanderen werken ook in plaatsen als Azewijn, Braamt, Doetinchem, Etten, Gaanderen, Gendringen, Kilder, Lengel, Silvolde, Terborg, Ulft, Varsselder-Veldhunten, Vethuizen, Voorst, Westendorp, Wijnbergen, Zeddam, of Zelhem

Slagingskans in Gaanderen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Gaanderen ook een aantal rijscholen. In Doetinchem (21), Etten (1), Gaanderen (1), Gendringen (1), Silvolde (6), Terborg (1), Ulft (2), Voorst (1), en Zelhem (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Gaanderen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Etten het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 90%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Gaanderen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doetinchem. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doetinchem op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Gaanderen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Gaanderen

Statistieken voor Gaanderen

1

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gaanderen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gaanderen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gaanderen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gaanderen?

  Er is 1 rijschool in Gaanderen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gaanderen?

  De beste rijschool van Gaanderen is J. Damen thodn NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gaanderen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gaanderen is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gaanderen?

  Een rijles bij een rijschool in Gaanderen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gaanderen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Gaanderen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gaanderen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gaanderen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gaanderen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gaanderen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.