rijschool Gees

Rijlessen in Gees volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Gees

0 KM
13 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Gees en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.7495746,6.6910798

Rijles in Gees volgen

kaart rijscholen Gees

Ben je op zoek naar een rijschool in Gees of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Gees zoals Aalden, Balinge, Benneveld, Dalen, Gees, Geesbrug, Holsloot, Mantinge, Meppen, Nieuw Balinge, Nieuwlande Coevorden, Oosterhesselen, Wachtum, Wezup, Witteveen, Zweeloo, of Zwinderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Gees

Wij hebben in Gees geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Dalen (2), Geesbrug (3), en Oosterhesselen (1) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Gees waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Gees heb je in Dalen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geesbrug. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Geesbrug op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Gees. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!