Rijscholen in Gemonde

2 rijscholen gevonden in Gemonde

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Gemonde of omgeving! Woon je in de buurt van Gemonde zoals Boxtel, Den Bosch, Den Dungen, Esch, Gemonde, Liempde, Schijndel, Sint-Michielsgestel, of Vught dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Gemonde

Er zijn in Gemonde 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 61%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Boxtel (9), Den Bosch (34), Den Dungen (1), Gemonde (2), Liempde (1), Schijndel (8), Sint-Michielsgestel (4), en Vught (10) een aantal rijscholen die rijlessen in Gemonde aanbieden.

In Liempde ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Gemonde.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Gemonde. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Gemonde

Statistieken voor Gemonde

2

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gemonde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gemonde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gemonde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gemonde?

  Er zijn 2 rijscholen in Gemonde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gemonde?

  De beste rijschool van Gemonde is Autorijschool Gestel met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gemonde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gemonde is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gemonde?

  Een rijles bij een rijschool in Gemonde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gemonde volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Gemonde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gemonde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gemonde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gemonde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gemonde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.