Rijscholen in Gendringen

1 rijschool gevonden in Gendringen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Gendringen of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 's-Heerenberg, Azewijn, Breedenbroek, Dinxperlo, Etten, Gaanderen, Gendringen, Lengel, Megchelen, Netterden, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder-Veldhunten, Vethuizen, of Voorst woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Gendringen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Gendringen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Gendringen ook een aantal rijscholen. In 's-Heerenberg (2), Dinxperlo (3), Etten (1), Gaanderen (1), Gendringen (1), Silvolde (6), Terborg (1), Ulft (2), en Voorst (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Gendringen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Etten het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 90%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Gendringen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Silvolde. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Silvolde op 67%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Gendringen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Gendringen

Statistieken voor Gendringen

1

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gendringen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gendringen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gendringen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gendringen?

  Er is 1 rijschool in Gendringen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gendringen?

  De beste rijschool van Gendringen is Rijschool SANDER met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gendringen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gendringen is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gendringen?

  Een rijles bij een rijschool in Gendringen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gendringen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Gendringen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gendringen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gendringen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gendringen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gendringen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.